Dana White zou Overeem graag in de UFC willen hebben

4
379

Dana White gaf op de dag van de persconferentie van UFC 133 nog een aantal andere interviews. De interviews hadden veelal dezelfde onderwerpen: Golden Glory, Fedor, Tito Ortiz en UFC 133. Zo gaf  hij ook een interview aant Strikeforce commentator en MMA journalist Mauro Ranallo. Hierin zegt White dat hij Overeem graag in de UFC  wil hebben, als hijzelf betaald wordt, en niet indirect via Golden Glory.

Om alles nog interessanter te maken tussen Golden Glory en Zuffa heeft Marloes Coenen haar cheque getweet die zij direct heeft gekregen van Forza, een bedrijf onder Zuffa. Hierop staat duidelijk dat zij zelf betaald wordt:

4 COMMENTS

  1. Waar wacht Overeem op?! dit is zijn kans om te bewijzen dat hij een van de beste heavyweight’s in mma is! dan maar even geen k-1 en dream (hij heeft in beide toch al bewezen zijn mannetje te kunnen staan), dit is de manier om zich te bewijzen tegen alle strikeforce en “overoid” haters!
    Met een beetje geluk mag hij mischien meteen een match draaien tegen een Congo of Carwin (lesnar is toch voorlopig uitgeschakeld?).

    • Ja Brock is nog wel een tijdje afwezig, moet natuurlijk ook nog herstellen en weer in goede vorm komen.

      Ik zie Overeem ook graag naar de UFC vertrekken, kunnen we eindelijk is zien hoe goed hij nou echt is (alhoewel ik twijfel er niet aan dat hij met de absolute top meedraait).