Dana White: UFC praat met Floyd Mayweather over overeenkomst

0
650
Foto: Andrius Petrucenia CC BY-SA 2.0

Floyd Mayweather in de UFC? Volgens UFC-president Dana White zijn er serieuze gesprekken om de gepensioeneerde bokslegende in de Octagon te krijgen.

Mayweather zei vorige week dat hij in onderhandeling was met de UFC over een miljardenovereenkomst van meerdere gevechten. Of er toen sprake was van blaaskakerij, wat wel vaker voorkomt met Mayweather, of serieuze interesse bleef toen in het midden.

Mayweather ging afgelopen augustus voor de tweede keer met pensioen na een gevecht met UFC-lichtgewichtkampioen Conor McGregor. Daarmee verbeterde hij zijn record naar 50-0. Daarna zei Money, die voor de partij speciaal zijn pensioen onderbrak, dat het definitief zijn laatste gevecht zou zijn.

“Ik ben Money May. Ze belden me niet zo lang geleden of ik terug wilde komen. Ik kan zo in de UFC vechten. Als ik dat wil, kan dat, kan ik direct terug naar de UFC, ik kan vechten in de Octagon. Ik kan drie of vier gevechten in de Octagon doen en een miljard dollar verdienen. Niet vergeten: ik ben Floyd Money Mayweather en jullie motherf*ckers houden van me en ik houd van jullie motherf*ckers”, aldus Mayweather op Instagram Live.

Als we White moeten geloven gaat het dus om interesse en zijn de gesprekken al gevoerd. “Het is echt. Hij praatte over (boksen met, red.) Conor McGregor. Wat was echt? Hebben jullie Floyd horen praten over vele andere dingen die niet echt zijn? Hij geeft meestal tips als hij in de media is, en dan gebeurt dat meestal”, aldus White aan ESPN.

“We hebben interesse om iets te doen met Floyd. Alles is een reële mogelijkheid. Mayweather vs. McGregor gebeurde. Alles is mogelijk.”