Dana White UFC 167 vlog

0
556

UFC 167 is aankomende zaterdag en daarvoor heeft Dana White een dubbele vlog in elkaar gezet met een terugblik op UFC Fight night 31 en 32. Het hoogtepunt, of dieptepunt beter gezegd, is Rony Jason.

Nadat hij verloor van Jeremy Stephens binnen 40 seconden via knock-out, is hij duidelijk diep teleurgesteld en loopt hij in tranen backstage. In zijn emotie slaat hij een muur in die niet zonder gevolgen is. MMAfighting.com weet te melden dat hij vijftien hechtingen hierdoor heeft gekregen en dat de Braziliaanse bond hem nog een schorsing heeft gegeven. Na zijn medische schorsing van 180 dagen zal hij nog 30 dagen schorsing uitzitten. Hierdoor kan hij pas weer actief gaan vechten op 9 juni 2014.

Opvallend is dat Dana White hier achteraf op de post-fight persconferentie niet zo teleurgesteld over was. “This stuff happens,” vertelde White. “Especially young guys. A devastating loss like that, you do stupid stuff sometimes. I don’t think he expected to slice his arm open and get hurt, but it happens.”

http://youtu.be/bn1Hlf-w8nE