Dana White over Overeem en UFC 133

11
782
MMA nieuws | Dana White

Weinig tekst, veel video. Dana White, Rich Franklin, Alistair Overeem, UFC 133. Enjoy.

11 COMMENTS

 1. Mee eens, Alistair moet zich nu maar gewoon focussen op het k-1 toernooi en een eventuele match in DREAM of DYNAMITE. aangezien het me sterk lijkt hij dit jaar nog mag vechten in zuffa (en wie kunnen ze nou in hemelsnaam tegenover hem zetten met alle grote heavyweights in het toernooi.)

 2. @gzim ..dat is een probleem denk ik.. Ik denk eerlijk waar na werdum dat overeem twijvels heeft over ze eigen kunnen.. En nu is ie en blijft ie hw champ ..maar die zou silva hem genadeloos afstraffen ..hij zou gaan verliezen..hij moet langer voorbereid zijn alles.. En hij weet dat die de ufc niet aankan..

  Hij moet idd zich gaan richten op K1 of iets

 3. Zijn gevecht met werdum was erg matig inderdaad, maar dat had vooral te maken met de eenzijdige strategie van werdum (op je rug liggen in de hoop dat iemand erop springt) en de blessure van Overeem, daarbij denk ik dat hij tegenover Silva best zou kunnen winnen, aangezien Overeem een veel betere striker is.
  En als Overeem echt twijfels zou hebben over zijn kunnen in strikeforce en ufc, dan zou hij helemaal afgestraft worden in K1, aangezien die lat net iets hoger ligt. (hiermee bedoel ik vechters als Sem Schilt, Badr Hari en Gokhan Saki).
  Al met al hoop ik dat Overeem nog wat partijen gaat draaien dit jaar. en hiermee bedoel ik geen boks partijen.

 4. Het kan ook maar zomaar zijn dat de winnaar van de hw tournament tegen overeem moet. Vond het eigenlijk toch een beetje vreemd dat overeem mee doet. Er wordt ook een beetje vaag gedaan over wat nou de prijs is als je wint. Zou silva dan hw champ zijn geweest als hij van overeem had gewonnen?

 5. Die FU**ING Dana white had het toernooi gewoon 1 maandje op moeten schuiven, hij verknalt het hele toernooi! Voor de toeschouwer maakt 1 maandje niks uit maar voor je voorbereiding en het herstellen van blessures kan 1 maand heel veel betekenen. So Dana White thank you very much for FU**ING up this tournament.

 6. Ja duidelijk overeem heeft het ook zwaarder in de K1 ..en het was ook lucky dat ik kampioen werd..

  En denk niet dat ik alistair hoog heb zitten hoor.. Maar ik denk gewoon dat ie te hoog word gezien.. Ik denk niet dat ie de ufc aan kan en ik denk dat ie silva ook niet zou kunnen pakken.. En over werdum zijn de meningen verdeeld.. Want eenmaal staan probeerder werdum wel.. Op de grond deed alistair helemaal niks.. Het was een close call die partij.. Maar silva en kharitonov is een ander verhaal en dat weet ie..en laten we het dan ma helemaal niet over cain hebben..

  Overeem is een topper en wij nederland mogen trots op hem zijn.. Maar er is voor iedereen een grens..