Dana White: ‘Brock Lesnar zal niet terugkeren’

0
1137

Enige geruchten dat Brock Lesnar ooit terug zal keren in de UFC kunnen definitief de prullenbak in. Dana White heeft dit onthult in een gesprek dat hij had met de tegenwoordig part-time pro-wrestler. Ook Fedor zal nooit terugkeren want hij is ook definitief met pensioen onthult White in de Dave & Mahoney Radio Show, aldus heavy.com:

“There’s so many new up-and-coming guys right now, which is very exciting. Bigfoot Silva looked good in his last fight so yes, the heavyweight division looks awesome. He’s done. He called me a couple days ago. He’s never coming back. He just said he can wrestle, but he can’t fight. He was contemplating coming back. Neither is Fedor. They’re both retired.”

Misschien een bevestiging van wat iedereen al wist. Na twee keer met diverticulitis te kampen hebben gehad. In december van vorig jaar probeerde Lesnar nog een comeback te maken tegen Alistair Overeem, maar een trap naar de maag van Lesnar maakte een einde aan enige ambities. Er werd nog gedacht aan een mogelijke terugkeer nadat de Amerikaan aanwezig was op de UFC 146 all-heavyweight card.

Ooit werd er gespeculeerd over een superfight met Fedor Emelianenko, maar een UFC gevecht met Fedor in het algemeen heeft zelfs nooit plaats gevonden. In een interview met UFC tonight werd de geruchten rond de twee nog een keer aan de tand gevoeld nadat White over een mogelijk gevecht postte op het forum van The Underground.

“Is this the fight u guys want to see? Post a thread asking if people want to see this fight.”