Dan Henderson vs. JDS, anyone?

7
468

Alistair Overeem is nog steeds niet out of the picture, maar Dana White heeft alvast wel de droom van Mark Hunt verpletterd. Iemand waar je misschien niet zo snel aan denkt om het stokje van Overeem over te nemen is Dan Henderson. Hij zou best tegen Junior Dos Santos willen vechten als hij de partij aangeboden krijgt. Hoe hij hem gaat verslaan? Check dit interview maar even.

7 COMMENTS

 1. Gaat inderdaad niet gebeuren, Henderson is al geen grote 205’er dus zit er een te groot verschil tussen JDS en Hendo.
  Ook heeft hij maar één keer eerder op heavyweight gevochten, oke wel tegen Fedor, maar één gevecht geeft je in mijn ogen niet het recht op een titleshot.
  Stel dat hij het zou doen en dan nog zou winnen ook dat zou ook the heavyweight division geen goed doen.

  Ik begin steeds meer te denken dat Overeem gewoon een licentie krijgt om te vechten, maar als dit niet gebeurd blijven er maar 3 over die in mijn ogen ‘waardig’ zijn om een titleshot te krijgen, namelijk Mir, Velasquez en Werdum.

  Velasquez heeft zijn laatste gevecht verloren tegen JDS en ik vind dat hij eerst nog een keer indrukwekkend moet winnen voordat hij een rematch krijgt.

  Werdum is nog maar net weer terug in the UFC en heeft zijn laatste gevecht tegen Roy gewonnen, maar daarvoor had hij verloren tegen Overeem, bovendien wilt hij heel graag vechten in Brazilië en is hij nog niet niet lang genoeg in the UFC voor een titleshot.

  Dan blijft dus Mir over, heeft zijn laatste 3 gewonnen en ook nog best indrukwekkend, hij blijft gevaarlijk en hij krijgt volgens mij de kans als Overeem niet kan vechten. (ookal heeft Dana gezegd dat het gevecht tussen Mir & Velasquez blijft)

  • Zo net nog maar eens verder gelezen en toen kwam ik nog wat leuke dingen tegen, namelijk een paar quotes:

   ”Alistair Overeem’s manager says he has ‘reasonable explanation’ for failed test. Glenn Robinson, the primary manager to Alistair Overeem, said he feels very confident his client will be fighting Junior dos Santos on May 26 and that Overeem has a reasonable explanation as to why his testosterone-to-epitestosterone ratio was so far off-base”

   &

   ”Valentijn Overeem would be ‘surprised’ if brother needed TRT. Valentijn Overeem admitted he would be surprised if his younger brother needed testosterone replacement therapy (TRT) for medical reasons, and if that were indeed the case, he would most likely be aware of the issue”