Cruz opnieuw geopereerd, Barao vs. McDonald voor interim titel

0
567
Foto: Kevin C. Cox/Zuffa LLC via Getty Images

Dominick Cruz zal door een tweede operatie voorlopig zijn UFC bantamweight title niet kunnen verdedigen. De kampioen zal nog zeker negen maanden moeten revalideren waardoor Renan Barao zijn interim UFC bantamweight title zal verdedigen. Dana heeft bevestigd dat hij dit zal doen tegen Michael McDonald ergens in 2013.

Cruz liet op UFC Tonight weten erg aangeslagen te zijn door de lange afwezigheid. Ook liet hij weten hoe hij zijn blessure opliep.
http://youtu.be/Taud3YIMMQM

Barao plande eerder om te wachten op de herstelende Cruz maar wordt nu gedwongen om zijn interim titel te verdedigen. De Braziliaan won de interim titel tegen Urijah Faber als vervanger van “The Dominator” op UFC 149. Barao heeft al dertig gevechten op een rij niet verloren.

Michael McDonald kan met een titelgevecht het record van Jon Jones overnemen als jongste UFC kampioen ooit. “Mayday” wordt in januari 22 en gooide hoge ogen toen hij voormalig WEC bantamweight champion Miguel Angel Torres knockout sloeg in de eerste ronde. Dana White heeft op UFC Tonight tegenover Ariel Helwani bevestigd dat McDonald en Barao het in 2013 zullen gaan opnemen.