The Crippler vs. The Axe Murderer

5
605


De titel suggereert een eind gevecht uit een nieuwe superhelden film. En geloof mij, dat gaat dit ook absoluut worden. Het gevecht tussen Chris ‘The Crippler’ Leben en Wanderlei ‘The Axe Murderer’ Silva is eindelijk bevestigd voor UFC 132 in Las Vegas. Beide heren lieten via Twitter al weten elkaar te willen meeten in de Octagon en Dana White en zijn maten hebben hier gehoor aan gegeven.

Waarschijnlijk dragen ze geen maskers, geen capes en gaan ze er aan het eind niet met het meisje vandoor, maar deze heren zullen wel hun superkrachten, onsterfelijkheid en doorzettingsvermogen tonen in een slugfest nog niet eerder getoond in de octagon. Diego Sanchez en Clay Guida zullen wit wegtrekken bij het aanschouwen van deze fight. Een fight dat alleen gestopt kan worden door de athletic commission of Superman himself.

Ik zeg je nu: The Crippler vs. The Axe Murderer op 2 juli tijdens UFC 132 in Las Vegas… it’s on!!!!!!!!!!!!

5 COMMENTS

  1. Dit wordt denk ik beter dan Leben tegen Sexyama, echt een match of the year kandidaat! Hopelijk wordt het geen starring contest of een saai grond gevecht, maar een match of the year candidate wat dit ook in potentie is!

    Iets om naar uit te kijken!