Marloes Coenen en Melvin Manhoef winnen op oudjaarsdag

1
828
Melvin Manhoef

Happy new year! Marloes Coenen en Melvin Manhoef hebben 2012 goed kunnen afsluiten. Op DREAM 18/GLORY 4 in Tokyo wonnen beide vechters in de eerste ronde. Semmy Schilt won het 2012 Glory Heavyweight Grand Slam Tournament door in de finale Daniel Ghita te verslaan in de eerste ronde.

Manhoef won via TKO in de eerste ronde van UFC en PRIDE veteraan Denis Kang. Vroeg in het gevecht kwamen Kang en Manhoef in de clinch waarbij Manhoef een harde knie naar het lichaam gooide van Kang die daardoor snel neer ging.

Marloes Coenen won door tegenstander Fiona Muxlow in een armbar te stoppen. Staand was Coenen aan de winnende hand waarna zij en haar tegenstander op de grond terecht kwamen na ongeveer anderhalf minuut. Na een grondgevecht van ongeveer twee minuten kon Coenen haar tegenstander pakken met de armbar.
http://youtu.be/rdJJbOOVGfc

Shinya Aoki won van Antonio McKee via submission. De Amerikaan tikte vroeg in de tweede ronde af na een rechterstoot op het oog. Top featherweight Bibiano Fernandes won via triangle choke van Yoshiro Maeda in de eerste ronde. UFC veteraan Phil “The New York Bad Ass” Baroni verloor via unanimous decision van Hayato Sakurai.

Semmy Schilt won het 16-mans toernooi. In de main event schopte hij Daniel Ghita knockout in de eerste ronde. Schilt won zijn eerste gevecht van de Franse Brice Guidon via knockout in de tweede ronde, waarna hij in de kwartfinale Rico Verhoeven versloeg via decision. Schilt, als nummer 1 geplaatst, nam het in de halve finale op tegen de nummer 2, Gokhan Saki. Die versloeg hij via decision waarna Ghita hem wachtte in de finale. Ghita rekende in de halve finale af van de Marokaan Jamal Ben Saddik. Veronica zal op 4 januari om 23:30 het toernooi in zijn geheel uitzenden.

1 COMMENT

 1. Manhoef is the MAN!!!

  2012 All-Violence First Team

  • Heavyweight: Cain Velasquez
  • Light Heavyweight: Jon Jones
  • Middleweight: Melvin Manhoef
  • Welterweight: Matt Brown
  • Lightweight: Jim Miller
  • Featherweight: Cub Swanson
  • Bantamweight: Francisco Rivera
  • Flyweight: John Moraga