Chris Weidman wil Anderson Silva

11
529

Na zijn gevecht afgelopen donderdag, waarin hij Mark Munoz op zeer indrukwekkende wijze versloeg, gaf Chris Weidman aan een titleshot te willen tegen Anderson ‘The Spider’ Silva, de huidige middleweight kampioen. Er zijn momenteel veel middleweight contenders zoals: Michael Bisping, Tim Boetsch, Hector Lombard, Brian Stann, Rich Franklin en Alan Belcher. Een mooie lijst om aan de ‘The Spider’ te voeren. Zal er iemand tussen zitten die Silva van de troon kan slaan? Laat het weten in de comments. Chris Weidman zegt er in ieder geval klaar voor te zijn.

11 COMMENTS

  1. Wat een dominante performance van Weidman inderdaad! Maar Ik zeg laat de winnaar van lombard vs boetsch het eerst proberen vs Silva.. wat ik ook wel graag wil zien nu is belcher vs weidman, deze 4 zijn imo de grootste kanshebbers voor de titel, al hoop ik dat Silva nog een hele tijd kampioen blijft.

  2. Even offtopic: Met het nieuwe login-systeem zijn het aantal reacties volgens mij een stuk minder geworden. Ikzelf reageer amper meer, omdat mijn wachtwoord niet te onthouden is en ik te lui ben om het steeds op te zoeken.
    Is het mogelijk dat we ons wachtwoord zelf ergens aanpassen? Wellicht helpt dat wat om de activiteit hoog te houden onder de bezoekers.