Chael Sonnen’s nieuwe favoriete voetbalclub

13
450

Chael Sonnen heeft een nieuwe manier gevonden om zijn grote vriend, Anderson Silva, te starren. Voetbalclub Corinthians werd deze week landskampioen van Brazilië door 0-0 te spelen tegen de aartsrivaal Palmeiras. Anderson Silva is een grote fan van de nieuwe landskampioen getuige het shirt dat hij altijd draagt van zijn favoriete club voor en na een gevecht.

Chael Sonnen heeft zijn nieuwe favoriete voetbalclub, Palmeiras, beloofd dat als hij Anderson Silva verslaat voor de UFC middengewicht titel keeper Marcos de riem mag dragen om volgend jaar kampioen worden van Brazilië.

 

13 COMMENTS

 1. Maat, heb jij geen grammatica controle op je pc? Lees die zin eens terug:

  Chael Sonnen heeft zijn nieuwe favoriete voetbalclub, Palmeiras, beloofd dat als hij Anderson Silva verslaat voor de UFC middengewicht titel keeper Marcos de riem mag dragen om volgend jaar kampioen worden van Brazilië

 2. Hoewel zijn overwinning op Stann best indrukwekkend (doch voorspelbaar) was, kan ik niet wachten tot Munoz hem helemaal kapot maakt met zijn gruwelijke GnP. Sonnen is echt triest. Als hij nou net zo hard aan zijn stand up en BJJ zou werken als dat hij dat doet met domme media cameo’s, zou hij daadwerkelijk een goeie MMA vechter zijn. Sonnen heeft misschien de beste takedowns van UFC, maar voor de rest ben ik niet echt onder de indruk van zijn skills

  • Dan ben je duidelijk een eendimensionale MMA fan, iets wat ik heel goed begrijp hoor.
   Maar als je iemand van zo’n caliber niet indrukwekkend vindt, dan moet je toch even opnieuw nadenken over wat MMA inhoudt.

   Het is inderdaad niet per se erg fancy wat Sonnen doet, maar het is effectief en daar gaat MMA om.
   Bovendien, vergeet niet dat hij als enige in de afgelopen 10 jaar(?) Silva meer dan 300 keer gemept heeft. Zoiets is behoorlijk indrukwekkend!

   • Haha, je mag van mij vinden wat je wilt. Sonnen is een goeie worstelaar, maar hij is absoluut geen goede MIXED martial artist. Zijn niveau worstelen helpt hem om vrijwel elke tegenstander op de rug te leggen, maar eenmaal op de grond passt hij vrijwel nooit guard en werkt hij nooit aan submissions (met uitzondering van het gevecht met Stann).

    Wanneer heeft hij (nogmaals met uitzondering van Stann) voor het laatst iemand gesubmit?

    Nogmaals, je mag vinden wat je wilt maar ik heb in mijn leven meer dan 10 jaar aan Taekwondo en Tangsoo Do gedaan. Sinds een jaartje doe ik ook grappling en heb hier ook erg veel plezier in. Ik weet wat ik zie en kan mijn mening ook zeker beargumentereb.

    • Ik ben het wel eens met Chopen, Sonnen moet het vooral van zijn wrestling hebben. Dat hij Silva 300 klappen in zijn gezicht kreeg komt doordat er 290 van ground and pound waren. En dat is precies zoals Chopen benoemd, Chael passed geen guard (wat slim is wanneer je hevig op je wrestling leunt). Gelukkig is hij wel actief vanuit de guard in tegenstelling tot de lay-and-prayers. Ik vind Sonnen zijn fights wel altijd tof om te zien en kan niet wachten op de rematch!

 3. Wat?? Sonnen is gewoon een beest. Hij is inderdaad vooral een worstelaar, maar dat zijn er wel meer. Ik hoor niemand over Broc Lesnar.

  En reken maar dan Munoz niet veel kans gaat krijgen. MMA is ook controle, of dat nu met worstelen of iets anders is. En Sonnen is actief in de guard.

  Ik ben zelf totaal geen fan van Munoz. En wat hierboven al word genoemd: Dat Sonnen als enige in de afgelopen 10 jaar(?) Silva meer dan 300 keer gemept heeft. Zoiets is behoorlijk indrukwekkend! Munoz zou dat nooit voor elkaar krijgen!!

  En wat maakt het uit dat ie niet veel submitt? Dat doen er wel meer niet. GnP is ook een krachtig middel als je goed bent in worstelen. Ik ben blij dat niet iedereen hetzelfde doet.

  Sonnen is een topvechter, ongeacht wat iemand ook zegt.

 4. Beetje nonsense discussie jongens. Het gaat hier volgens mij alleen maar over persoonlijke voorkeur in stijl. Dit zou, wat mij betreft, niet moeten worden verward wat goed is. Chael is een goede Mixed Martial Artist, omdat hij binnen deze “mixed” regels effectief is. Het “Mixed” zit ‘m wat mag om te winnen, niet dat je elke disipline moet toepassen om te winnen.

 5. Als ik me niet vergis was Sonnen in het begin geen echte fan van BJJ. Daar maakte hij dacht ik ook wel eens wat lompe opmerkingen over. Maar uit zijn laatste overwinning tegen Stann blijkt dat hij daar nu wel anders overdenkt, daar confronteerde Helwani hem toen ook mee. Dus nu hij zich blijkbaar ook in de submissions (BJJ) is gaan verdiepen wordt hij alleen maar gevaarlijker! Alleen zal zijn aanpak tegen Silva anders zijn dan tegen Stann.

  Enuh… Munoz zal denk ik niet ver komen tegen hem.