TUF: Brazil 3 debuteert op zondag 9 maart op UFC Fight Pass

0
608

Chael Sonnen Wanderlei Silva

‘The Ultimate Fighter: Brazil 3’ zal op zondag 9 maart zijn debuut maken met coaches Wanderlei Silva en Chael Sonnen. De afleveringen zullen exclusief vanaf UFC Fight Pass te zien zijn voor Amerikaanse en Europese abbonees en zal uren nadat het op Braziliaanse televisie wordt uitgezonden, online gezet worden. Wekelijks zal er op het platform ook een vaste rubriek te zien zijn genaamd ‘Six Weeks with Chael Sonnen’, waarvan hier een voorproefje te zien is.

In het derde seizoen van TUF: Brazil zullen coaches Wanderlei Silva en Chael Sonnen zestien Braziliaans middengewichten en zwaargewichten coachen. Ook zullen ze het uiteraard tegen elkaar opnemen waarbij de toon al vroeg is gezet, aldus Dana White.

Sonnen begeeft zich in het hol van de leeuw na de vele uitspraken over het Zuid-Amerikaanse land. Het is dan ook niet zo gek dat de welbekende moeder van “The American Gangster” zich zorgen maakt over de veiligheid van haar zoon. Ook de coaches van ‘Team Sonnen’ zijn niet zo blij met hun tijdelijk werkomgeving, hoewel Wanderlei Silva vooraf zei dat Sonnen zich geen zorgen hoefde te maken over zijn veiligheid.