Chael Sonnen UFC 136 post fight interview

9
480

Damn… deze dude!!! Elke keer als Chael Sonnen zijn mond opentrekt valt de mijne open van verbazing. Check wat hij in dit interview zegt.

9 COMMENTS

  1. Kan er niets aan doen, ik vind die gast echt te gek. Ik kan me alleen niet echt voorstellen dat iemand nog serieus neemt wat hij zegt. Heb zelf heel erg het idee dat hij de boel opf*cked om zichzelf en anderen in de stemming te krijgen. Maar als je maar genoeg van hem kijkt zie je tussen de lijntjes leest zie je wel dat het alleen maar hype is.

    Belangrijkste is dat hij vecht als een baas, en dat hij daarnaast goed is met woorden en creatief mensen kan beledigen is mooi meegenomen (voor meer check z’n twitter voor je vierdagelijkse wtf momentje)

  2. hahaha, hoe meer van dit hoe minder irritant het word eigenlijk, kan er nou wel om lachen 😛 en ik wil echt die rematch zien, denk dat hij een goede kans maakt, ongeacht wat voor lul et wel niet mag zijn, wat een skills!

  3. Hij is te gek. Hij is inderdaad zo fout, dat hij weer tof is! Waarom je die shit kunt hebben, is omdat hij het met een knipoog brengt. Hij doet het heel bewust en het werkt gewoon. Niet alleen een hele goeie knokker, maar ook een slimme zakenman/promotor!

    Oftewel: “if you’re going to talk the talk, you’ve got to walk the walk” en dat is wat hij doet 🙂