Chael Sonnen is terug

4
468

Na zijn vechtlicentie terug te hebben gekregen is hij weer terug in de MMA wereld en laat meteen weer zijn mening horen… Chael Sonnen style that is. Ariel Helwani spreekt hem hier net nadat Chris Leben Wanderlei Silva naar de grond sloeg. Wie moet Chael zijn eerstvolgende tegenstander worden vinden jullie?

4 COMMENTS

  1. moeilijk, chris leben denk ik, alhoewel ik me afvraag of dat dat wel een toffe match wordt, maar mag chael nou wel die testeronen middel gebruiken voor de match? Of moet hij daar toch mee kappen?

  2. Alhoewel een match-up tegen Machida ook wel te gek zou zijn, qua stijl en qua achtergrond (aangezien Machida en (A) Silva trainingsmaatjes zijn, en Sonnen natuurlijk iedereen haat die iets te maken heeft met Silva).
    als dat het geval zou zijn, gooi die 2 dan meteen bij UFC RIO (134), past namelijk perfect in het “brazil vs america” fight card.

  3. nou, hij vindt Anderson Silva een schande voor de middleweight divie,vindt Lyoto Machida zijn stijl maar zwak, zegt dat Wanderlei Silva niks meer voorsteld, en hij vond dat een zwarte belt bij de Noguera broertjes niks waard is. (wat trouwens zijn submission verlies hilarisch maakte tegen silva), dus op Rua na heeft hij wel zo beetje elke braziliaan afgekraakt (aangezien Aldo en Dos santos ook trainen bij blackhouse, en dus ook hun jiu jitsu crap is volgens Sonnen).

    Maar het idee van een mogelijk match tussen die 2 maakt me al zo hyped dat ik al meteen wil beginnen aan een promo voor “Machida – Sonnen” event!