‘Chael Sonnen en Jon Jones coaches voor TUF 17’

12
598

Jon Jones zou zichzelf niet in een titelgevecht met Chael Sonnen laten praten. Maar als we de LA Times moeten geloven gaat het misschien nog wel erger worden voor “Bones”. De krant meldt namelijk dat Chael Sonnen en Jon Jones het volgende seizoen de rol van coaches voor The Ultimate Fighter gaan invullen.

Dana White zou dit gezegd dinsdag tegen de krant hebben gezegd. De twee zouden dan vervolgens op 27 april tegen over elkaar staan in de octagon. Het filmen begint op 29 oktober met een kans voor de middleweights. De show zou dan zijn debuut maken in januari van 2013. Jones zal namelijk pas in april klaar zijn voor een gevecht doordat hij zijn rechterarm ernstig geblesseerd zou hebben door de armbar van Vitor Belfort in de main event van UFC 152. Chael Sonnen zal hierdoor ook niet tegen Forrest Griffin op UFC 155 vechten.

Gerucht van het jaar?

UPDATE:
De UFC heeft het gerucht kunnen bevestigen op de website. Morgen zal er om 22:00 uur Nederlandse tijd een conference call gehouden worden waarbij beide heren present zullen zijn.

12 COMMENTS

 1. meh.. word vast entertaining maar wat voor een voorbeeld geeft de UFC hier nou mee.. Sonnen krijgt alles voor elkaar met zn grote bek, geen goede representatie van de UFC en van MMA in het algemeen als je het mij vraagt, dus zo min mogelijk aandacht en camera tijd geven zon type.

 2. Ik begrijp wel waarom Chael coach is gemaakt… de kijkcijfers van TUF worden steeds minder. Met Chael als coach zal dat wel weer herstellen. Maar om nu direct een title shot eraan vast te maken, dat is gewoon heel erg jammer!

  Aan de andere kant, wie is er nog echt interessant voor Jon Jones om nu te vechten? Ik zou niet 123 weten welk naam dat is. En kom niet met A. Silva, want die doet eerst GSP. Misschien daarna een x’tje Jon Jones, maar dat duurt nog wel ff.

  • Flauw dat je ASilva direct afdoet want voor deze TUF13 aankondiging was dat nog een serieuze optie. Zo serieus zelfs dat Bones direct liet weten dat tegen Sonnen vechten toch maar niet zo’n slecht idee is.

   Afgezien van Sonnens PR kwaliteiten is Jones vs Sonnen nog niet misschien een wedstrijd en dus qua wedstrijd compleet oninteressant.

   We kijken nu nog naar een “Prime Silva” maar hoe lang gaat dat nog duren? April ’13 duurt nog lang en Jones heeft minstens 6 maanden voorbereiding nodig. Tegen de tijd dat hij klaar is zit Silva in een stoel met wielen.

   • Ik doe A. Silva direct af als serieuze optie voor het eerstkomend jaar; Bones vecht in april nu tegen Sonnen. GSP vecht nu tegen -shit hier moet ik te lang over nadenken- nja ik kom ff niet op z’n naam… anyway, voor de welterweight titel. Als hij die wint, vecht hij tegen A. Silva daarna. Ik gok dat het op z’n vroegst zal gebeuren met oud & nieuw.

    De reden dat Bones zegt dat een fight tegen Sonnen niet zo’n slecht idee is, komt doordat het een mega paperview zal worden (verwacht men). Dit betekend $ voor Bones, die het uiteindelijk allemaal voor de cash doet (gelijk heeft ie).

    Ik vrees dat dit een gevalletje Fedor – Couture gaat worden. Een fight die iedereen wil zien, maar niet gaat komen.
    Ach, ik ben allang blij dat we GSP vs Silva gaan krijgen (mits GSP van CONDIT DAT WAS Z”N NAAM! 😀 wint!)

 3. Haha. Jammer genoeg op alle punten gelijk. Ferdor-Couture is precies waarom ik baal.

  Jones vs Sonnen is kijkcijfers en geld voor de show en een partij op zich die leuk kan zijn.

  Ben gewoon niet echt een fan van Jones en op deze manier is de kans zeer zeer groot dat hij veruit de grootste wordt. En Jones vs Silva een partij die nooit plaats zal hebben

  Eens kijken of Mousasi echt kampioen wil worden of gewoon een boerderij wil kopen voor z’n moeder??