Cesar Gracie: "GSP vs. Nick Diaz is het grootste UFC gevecht ooit."

3
450

Cesar Gracie is behoorlijk zeker van zijn zaak. De trainer van Nick Diaz weet zeker dat het gevecht tussen zijn student en George. St. Pierre het grootste UFC gevecht in de historie van de historie van de organisatie wordt.

We zullen het waarschijnlijk zien in superbowl weekend, 4 februari 2012.

3 COMMENTS

 1. Vind het altijd zo jammer dat er zo disrespectvol wordt gesproken door de heren uit Stockton. Over bepaalde dingen hebben ze wel gelijk, ongetwijfeld. Maar over fighters moet je niet zo zeiken, zeker niet zoals ze hier over GSP doen.

  • Tja dat aan de ene kant…
   …aan de andere kant, als je respectvol blijft dan worden mensen niet boos op je en als mensen niet boos op je worden heb je geen titel fight.

   Wat als gsp nu tegen condit ging vechten en de winnaar raakte geblesseerd (in de fight of na de fight in training) of diaz raakte te geblesseerd om te vechten. Ben je zo een jaar verder. A shitload can happen in a year. Beter je kansen grijpen…

   Dat gezegd hebbende, ik geloof best dat GSP geblesseerd was maar hij is wel echt zo’n gast die vecht om niet te verliezen(z’n). Hoe goed die ook is, en hoe begrijpelijk ook, dat is niet echt vet om naar te kijken. Geef mijn dan maar zo’n gek, die altijd all out gaat.