Carlos Condit vs. BJ Penn

5
956


Das een fijn affiche! Het lijkt erop dat Carlos Condit steeds dichterbij een gooi naar de titel komt. Zijn volgende opbstakel: ‘The Prodigy’ BJ Penn. Waar en wanneer is nog bekend, maar waarschijnlijk wordt het rond oktober, oftewel UFC 136 of 137. Het lijkt erop dat het UFC 137 wordt, 29 oktober in Las Vegas.

Opvallend aangezien uren ervoor BJ Penn en Jon Fitch nog hun rematch aan het plannen waren, na de draw van UFC 127, via twitter. Fitch liet dit merken door elke tweet, van elke Jut & Jul, die een rematch wil tussen Penn en Fitch te retweeten. Er leek een deal te zijn, en oktober leek de rematch plaats te gaan vinden, totdat matchmaker Joe Silva hier een stokje voor stak:

@jonfitchdotnet tried to make it happen but Joe Silva said ‘the fans don’t want it & I’m not interested.’ Not much more I can do on my end.”

Jammer, de fans willen het blijkbaar niet(echt wel!) en Silva zelf ook niet. En helaas bepaalt de matchmaker van Zuffa.

Maar enkele uren daarna deze match dus: Condit vs. Penn. ‘The Natural Born Killer’, met een indrukwekkende KO tegen Dong Hyung Kim, en Penn lijken dus op weg om te bepalen wie het volgende titelgevecht krijgt tegen GSP of Nick Diaz. Beide vechters hebben mondeling al een akkoord bereikt, en dus lijkt het nog maar een kwestie van tijd voordat alles in kannen en kruiken is.

5 COMMENTS

  1. Ik zie deze match ook liever dan penn-fitch 2, maar krijg wel de indruk dat penn steeds wordt voorgetrokken. Fitch had duidelijk gewonnen, ook al was het een draw. Dus hoort het fitch-condit te zijn. En penn krijgt wel erg vaak een herkansing! Maar whatever, wordt een leuke match!

  2. Fitch moet gewoon “gestraft” worden voor zijn supersaaie vechtstijl… die kerel vecht om niet te verliezen…. hij probeert geeneens een gevecht te beëindigen… De laatste keer dat het hem lukte een gevecht niet op een decision aan te laten komen was dik 4 jaar geleden…

    Condit vs Penn lijkt me geweldig, dit zie ik 100x liever dan Fitch vs Penn.