Brock Lesnar trekt zich terug uit JDS fight

9
1238

Belangrijk UFC 131 nieuws. Brock Lesnar is gedwongen zich terug te trekken van deze fightcard omdat hij opnieuw diverticulitis heeft. In zijn plaats zal nu Shane Carwin het opnemen tegen Junior Dos Santos. In het verleden kostte deze ziekte aan de darmen Brock bijna het leven.

“I want to thank the UFC, I want to thank Mr. White and I want to apologize to Junior dos Santos and Spike TV,” aldus Lesnar. “This is an unfortunate situation for me. I dodged a bullet about two years ago with diverticulitis, at that time not knowing what the problem was. … Diverticulitis is something that never goes away. It’s something I’ve dealt with since the first occurrence and I’ve been battling it.”

Het verlies van Lesnar vs. JDS is een grote klap voor de UFC. Dit gevecht zou de conclusie moeten zijn van TUF 13 en de winnaar zou een titelshot krijgen voor de UFC heavyweight titel. Heel erg jammer!

9 COMMENTS

  1. Dit is zeker jammer. Raar einde voor TUF… als je dan al weet dat zij geen gevecht hebben op het einde. Maar Carwin is ook leuk. Deze 4 zijn, samen met Velasquez, wel echt de top 4 in de UFC, blijkt ook wel dat na Lesnar en nu ook Carwin na een verliespartij weer een number 1 contenders match hebben.

  2. Oprecht vervelend voor Lesnar, maar de enige reden voor mij om naar JDS v Lesnar te kijken was om JDS te zien winnen. Nu komt er een oas echt interessant gevecht voor in de plaats.

  3. ik denk dat het wel even kan duren voordat we brocky weer in de octagon zien. persoonlijk vind ik het niet erg. ik vind JDS vs Carwin sowieso een betere match up. dit zou nog heel goed een slugfest kunnen worden.

  4. als hier geen K.O uit komt weet ik het niet meer
    twee heel toffe vechters imo
    ik heb niet zo snel een favoriet, ben wel benieuwd naar de cardio van carwin.
    balen voor brock btw straks moet hij nog door het leven met een stoma