Brian Stann en Bisping geblesseerd, Boetsch vs. Lombard

2
786

De blessuregolf in de UFC blijft voortduren met Brian Stann en Michael Bisping die zich nu ook in de ziekenboeg melden. Hierdoor zal Hector Lombard (de tegenstander van Stann) het op UFC 149 opnemen tegen Tim Boetsch, de tegenstander van Michael Bisping.

Stann kampt met een schouderblessure aldus bronnen van de site. Hij zal hiervoor geen operatie hoeven te ondergaan, maar moet wel zes tot acht weken herstellen. Michael Bisping kampt ook met een blessure die hij in training heeft opgelopen.

Tim Boetsch en Hector Lombard zullen het 21 juli tegen elkaar opnemen in Calgary. Boetsch zal voor de vierde keer op middleweight verschijnen na drie overwinningen op een rij. Vooral zijn laatste overwinning, een spectaculaire comeback in Japan tegen Yushin Okami, heeft zijn naam gevestigd als contender. Lombard maakt zijn UFC debuut na negentien overwinningen op een rij te hebben geboekt, waarvan dertien met knockout. De geboren Cubaan verloor het laatst in 2006 van Gegard Mousasi via decision.

2 COMMENTS

  1. Echt balen, ik vind niet dat Lombard een titleshot verdient door Boetsch te verslaan. Ik had hem liever tegen Bisping gezien, maargoed die is ook geblesseerd.
    Ik verwacht wel dat Lombard met gemak wint van Boetsch, maar ik zie hem wel weer verliezen van Munoz of Bisping.