Bookmaker: Spong wint van Bonsjasky

2
861

Geen UFC aankomende zaterdag, maar er is nog wel genoeg actie dit weekend. Glory World Series bezoekt voor hun vijfde event Londen en heeft verschillende kickbokswedstrijden op het programma staan. Elf heuse ‘superfights’ met grote namen als Tyrone Spong, Remy Bonjasky en Albert Kraus zullen hun vaardigheden laten zien in de Engelse hoofdstad.

In de main event nemen Remy Bonjasky en Tyrone Spong het tegen elkaar op. Het zal de eerste keer zijn dat zij het tegen elkaar opnemen en vooraf is Spong de favoriet. De laatste keer dat hij in actie kwam was op World Series of Fighting 1 in een MMA gevecht. Toen maakte hij in ruim drie minuten gehakt van Travis Bartlett. Nu zal de K-1 veteraan als favoriet (1.35 keer de inzet) weer in de ring stappen tegen “The Flying Gentleman”.

Bonjasky zal voor de derde keer weer de ring instappen sinds zijn comeback. De laatste keer verloor hij verassend van de Marokkaanse reus Jamal Ben Saddik in de tweede ronde in de 2012 Heavyweight Grand Slam. De drie-voudig winnaar van het K-1 World Grand Prix staat aangeschreven als underdog (2.95 keer de inzet).

Geld verdienen? Kies de juiste winnaar hier en win.

2 COMMENTS