Bonjasky en Oldenburger doen commentaar van Mayweather vs. McGregor, gevecht ook te zien in bioscoop

0
919
Foto: Twitter Video

Remy Bonjasky en Leo Oldenburger verzorgen het commentaar voor de bokspartij tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather op FOX Sports. De partij zal op de nacht van 26 op 27 augustus live te zien zijn op FOX Sports 2, maar zal ook in verschillende bioscoopzalen vertoond worden.

Oldenburger deed al meerdere malen verslag van UFC-evenementen op FOX Sports en presenteert ook UFC Update. Bonjasky is een vaste analist bij bokswedstrijden op RTL 7, naast een levende kickbokslegende met drie K-1 World Grand-Prix zeges op zijn naam. Op 29 oktober maakt de 41-jarige Bonjasky na ruim drie jaar zijn terugkeer in de ring tegen Melvin Manhoef op een evenement van WFL.

Bioscoop
Mayweather vs. McGregor is op verschillende manieren te bekijken. FOX Sports-abonnees met FOX Sports 2 in hun pakket kunnen alles zien sowieso zien over twaalf dagen. Anders is er de optie om het gevecht los te kopen voor €7,95.

Liefhebbers kunnen ook uittrekken naar de bioscoop. Pathé zendt Mayweather vs. McGregor namelijk live uit in vijf verschillende bioscoopzalen. In Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht kan men kijken naar het spektakel voor €12,50.