Blessures teisteren UFC 163 main card

0
640

Phil Harris

De blessuregolf lijkt geen einde te krijgen. UFC 163 is, na de afmelding van Josh Koscheck, opnieuw getroffen met twee blessures op de main card. Flyweight Phil Harris en middleweight Clint Hester zullen niet aanwezig zijn in Brazilië, aldus MMAfighting.com.

Harris tweette een foto van zijn gebroken oogkas en wordt vervangen door Jose Maria “No Chance” Tome. De Braziliaan zal tegen zijn landgenoot John Lineker voor het eerst de octagon instappen. Tome bezit een record van 33-3 met 2 No Contests. Zestien van zijn laatste zeventien gevechten zette de 31-jarige vechter om in een overwinning.

TUF-veteraan Hester zal niet vechten door gescheurd kraakbeen in zijn ribben. Hierdoor zal TUF: Brazil-winnaar Cezar “Mutante” Ferreira het ook opnemen tegen een landgenoot: Thiago “Marreta” Santos (8-1). Santos vecht normaal gesproken op welterweight, maar zal voor zijn UFC-debuut een gewichtsklasse hoger vechten. “Marreta” was een deelnemer aan TUF: Brazil 2 als deel van Team Werdum. Hier werd hij in de eerste ronde van de deelnemers in het huis, de kwartfinale, verslagen door Leonardo Santos via decision.