Bisping vs. Boetsch verplaatst naar UFC 149

3
601

Een te vette UFC card, blijkbaar bestaat zoiets. Het gevecht tussen Tim Boetsch en Michael Bisping is verplaatst van UFC 148 naar UFC 149. Hoewel er geen officiele reden is gegeven van dit besluit lijkt de UFC deze beslissing te hebben gemaakt doordat Anderson Silva en Chael Sonnen verschoven is naar UFC 148. Het gevecht tussen Boetsch en Bisping zal op de main card terecht komen van UFC 149. Dit zal de eerste van drie events in Canada zijn en zal plaatsvinden op 21 juli in Calgary, twee weken later dan de oorspronkelijke datum van deze match-up.

Hoewel “The Count” verloor van number 1 contender Sonnen lijkt de Engelsman nog steeds dicht bij een titelgevecht te zitten. Tim Boetsch hoopt na Yushin Okami nog een grote naam aan zijn CV te kunnen toevoegen. Sinds zijn move naar middleweight heeft Boetsch een perfect record van 3-0. Het welterweight debuut van Demian Maia tegen Dong Hyun Kim zal de UFC 148 main card compleet maken.

3 COMMENTS

  1. Beter zit die nog dicht bij een title shot, wat mij betreft had hij tegen Chael Gewonnen, ik was eigenlijk verbaast dat er niet wat meer over gezegd was. Iedereen (ik ook) wilde Silva Sonnen zien i gues… Ik denk wel serieus dat Bisping kampioen kan zijn voor een tijd.

  2. Ik ben niet erg fan van Bisping.. maar het gevecht met Sonnen was wel erg close en heb ik wat meer respect voor hem gekregen.
    en of het een echte kampioen voor een tijd zal zijn??? ik denk het niet.. maar wel een top 10 opponent