Beste MMAer van 2011

8
621

Jon Jones

MMAjunkie.com heeft onder zijn lezers een poll gehouden wie de beste MMAer van 2011 is. Bij de poll kwam Jon Jones als winnaar uit de bus met 64% van de stemmen. Op de tweede plek met grote achterstand kwam Dan Henderson met 16%. Junior dos Santos en Nick Diaz volgden beiden met 7% van de stemmen. Anderson Silva kreeg 4% van de stemmen en Dominick Cruz bleef op 1% hangen.

Ik kan me wel vinden in Jon Jones als beste MMAer van het jaar. Hij is dit jaar opgestaan als dominante Light Heavy Weight. Met zijn winstpartijen over Rampage en Lyoto Machida, heeft hij zich gevestigd als overtuigend kampioen. Er komt een gevecht met Rashad Evans aan, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat Rashad het gaat redden.

Zijn jullie het met deze keuze eens? Of zien de mensen van MMAjunkie (en ik) iemand over het hoofd? Laat het maar horen πŸ™‚

Lees hier het hele artikel: Artikel van MMAjunkie.com

SHARE
Previous articleUFC 142 preview
Next articleChael’s Corner
Brian, Tilburg, Team Gracie Barra NL

8 COMMENTS

  1. Ik vind het toch jammer dat niemand mij in m’n trainingen gezien heeft. Anders was ik absoluut #1 geworden. Daar hoef ik geen partijen voor te draaien om te bewijzen… o.O

    Nee, i kid, i kid πŸ™‚
    Terecht dat Jones heeft gewonnen. Vind het jammer dat Cerone er niet eens in staat. Als het om MMA’er van het jaar gaat, hoort hij er wel bij met z’n 5 partijen.