Bellator vanaf 1 oktober op Nederlandse televisie

1
3384

BELLATOR FIGHTING CHAMPIONSHIPS LOGO

Naast UFC zal vanaf 1 oktober ook Bellator op de Nederlandse televisie te zien zijn. Over een kleine twee weken zal Spike TV elke dag van 21.00 uur tot en met 02.00 uur achter Nickelodeon uitgezonden worden, met onder andere Bellator-evenementen. Vechters als Will Brooks, Phil Davis en Muhammed Lawal, maar ook landgenoten Marloes Coenen en Melvin Manhoef vechten in de organisatie.

Het eerste Bellator-evenement dat op Nederlandse televisie uitgezonden zou lunnen worden is Bellator 144, dat op 23 oktober plaatsvindt. In de main event vechten bantamgewichtkampioen Marcos Galvão en Eduardo Dantas in een rematch om de titel.

Zie ook: UFC bereikt overeenkomst met Eredivisie Media & Marketing
Zie ook: Nederlanders Paulo Boer en Djamil Chan bereiken huis TUF 22 niet

Maurice Hols, General Manager VIMN Benelux, zei hierover het volgende: “Na de VS en de UK is Nederland het derde land ter wereld waar wij het merk Spike introduceren. Een geweldige kans. De focus van Spike ligt op het non-lineaire aanbod van onze internationale content. Daarnaast zal het merk Spike een perfecte aanvulling zijn op ons merk,- en doelgroep portfolio met daarin de merken Comedy Central, Nickelodeon en MTV.”

Nickelodeon (en vanaf 1 oktober Spike TV) bevindt zich op kanaal 15 bij Ziggo. Bij UPC zal het te zien zijn op kanaalnummer 19. Begin 2016 zal Spike ook een On Demand Video platform lanceren, waardoor consumenten programma’s van Spike kunnen terugkijken.

1 COMMENT

 1. Mma is de snelst groeiende sport in de wereld. Mma op televisie is geweldig . Groot applaus voor Nickelodeon. Ik denk en hoop dat Nickelodeon hierdoor gigantisch gaat groeien. Een tip…
  Maak reclame en promoot het. Ik zag het bij toeval…. Dit moet en zal een groot succes worden.
  Maak ook een aflevering over ” the road to the octagon” laat zien hoe zwaar de trainingen zijn, met name de ” core” moet sterk zijn.
  Eurosport heeft hier de boot gemist op mma gebied.
  Groet
  Martin.