Bellator tekent winnaars van WFL: The Final 8 en hoofdpartij WFL: MMA 3

0
901
Foto: WFL

Voor de deelnemers van WFL: The Final 8 staat op 22 september nog meer op het spel dan alleen een ton en de titel van WFL-zwaargewichtkampioen. Bellator zal de winnaar van het achtmanstoernooi namelijk belonen met een contract bij Bellator Kickboxing. Daarnaast zal de winnaar van het hoofdgevecht op WFL: MMA 3 zich voegen bij de MMA-tak van Bellator.

WFL: The Final 8 vindt op 22 september plaats in Topsportcentrum Almere. Dit zal in het teken staan van een achtmanstoernooi voor kickboksers op zwaargewicht. De winnaar moet drie gevechten op rij winnen.

Murat Aygun vecht in de eerste kwartfinale tegen Fabio Kwasi en de winnaar daarvan vecht in de halve finale tegen de winnaar van Sam Tevette vs. Clyde Brunswijk.

Andrei Stoica vecht in de derde kwartfinale tegen Boy Boy Martin en in de vierde kwartfinale staat Fred Sikking tegen Nordine Mahieddine. De winnaars van de halve finales staan dezelfde avond nog tegenover elkaar in de finale.

WFL MMA 3
Een dag later staat WFL: MMA 3 gepland. In de hoofdpartij vechten Pieter Buist en Sully Bull tegen elkaar om te bepalen wie zich de eerste WFL MMA-lichtgewichtkampioen mag noemen.

Buist plaatste zich voor dit gevecht op WFL: MMA 2 door Brian Lo A Njoe te kloppen. Even daarvoor won Bull van Samir Noory.