Bellator houdt toernooi voor weltergewichten

0
470
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Bellator start een nieuw achtmanstoernooi voor weltergewichten. Op 29 september in San Jose begint de organisatie een tweede toernooi met vechters op 170 pond, meldt LATimes.com op maandag.

Wie tegen wie gaan vechten in de kwartfinales is nog niet bekend, maar het deelnemersveld bestaat onder meer uit Paul Daley, Michael Page en ex-kampioenen Douglas Lima en Andrey Kosehkov.

De huidige kampioen, Rory MacDonald, stroomt pas in 2019 in. Op hetzelfde evenement waar het toernooi start vecht de Canadees tegen middengewichtkampioen Gegard Mousasi. Die dag vechten Quinton Rampage Jackson en Wanderlei Silva voor de vierde keer tegen elkaar.

Zwaargewichten
Momenteel is Bellator ook bezig met een toernooi voor zwaargewichten. Hierin zijn nog vier deelnemers over: Chael Sonnen staat in de eerste halve finale tegen Fedor Emelianenko en Matt Mitrione vecht in de andere halve finale tegen Ryan Bader.

Verwacht wordt dat de winnaars van deze partijen in december uitmaken wie zich Bellator-zwaargewichtkampioen mag noemen.