‘Bellator en ONE FC trekken aan Rory MacDonald’

0
672

Mocht Rory MacDonald niet tot een overeenkomst kunnen komen met de UFC over een nieuw contract, dan zijn er minstens twee andere organisaties die zaken willen doen. Verschillende bronnen melden namelijk dat zowel Bellator als ONE FC interesse hebben om de Canadees in te lijven.

Sinds zijn laatste gevecht is MacDonald contractvrij. Eerder liet hij weten dat het een simpele keuze zal zijn waar hij naartoe zal gaan: de hoogste bieder.

Volgens journalist Chamatkar Sandhu is Bellator-president Scott Coker geïnteresseerd om een poging te wagen om MacDonald in te lijven. Hiermee zou hij in de voetsporen kunnen stappen van Phil Davis, Benson Henderson en Matt Mitrione, die ook de overstap maakte naar de organisatie van Coker.

Een andere optie is ONE FC, aldus FloCombat. De organisatie krijgt binnenkort een nieuwe investeerder, Temasek Holdings, die bereid is om veel geld in de organisatie te pompen. De eerste stap hierbij zou zijn om de voormalig UFC-titeluitdager te contracteren. Dit zou mogelijk een gevecht kunnen opleveren met Ben Askren, die de titelhouder op weltergewicht is van ONE FC.

MacDonald verloor zijn meest recente gevecht in de UFC van Stephen Thompson via unaniem jurybesluit na vijf ronden.