Bellator 141: Ortiz krijgt titelgevecht, Phil Davis in mini-toernooi en GLORY-kickboksers

1
930

Tito Ortiz

Bellator 141: Dynamite zal het volgende ‘totempaalevenement’ van het nieuwe Bellator onder Bellator-president Scott Coker worden op 19 september in San Jose. Afgelopen nacht tijdens Bellator 138 werden de grootse plannen voor dit evenement gepresenteerd door Coker zelf.

Tito Ortiz krijgt titelgevecht
De eerste aankondiging was het titelgevecht op dit evenement tussen lichtzwaargewichtkampioen Liam McGeary en tegenstander Tito Ortiz. McGeary won de titel in februari door Emanuel Newton te verslaan en zal tegen ‘The Huntington Beach Bad Boy’ ‘The People’ Champ’ zijn titel als eerste verdedigen. Ortiz versloeg Stephan Bonnar op Bellator 131 voor zijn tweede overwinning in de organisatie.

Eendagstoernooi op lichtzwaargewicht
Waarschijnlijk de interessantste aankondiging kwam daarna, toen een mini-toernooi werd aangekondigd. Phil Davis zal in zijn debuut in Bellator deel uitmaken van een toernooi met Emanuel Newton, Linton Vassell en Muhammed ‘King Mo’ Lawal. De winnaar zal twee keer op deze avond vechten, in de halve finale en finale. In de eerste ronde zal het gaat om een gevecht van twee ronden van vijf minuten, waarna de finale drie ronden van vijf minuten zal zijn. Wie tegen wie gaat vechten is nog niet bekend.

GLORY-kickboksers komen naar Bellator
Tot slot: GLORY. Paul Daley en Joe Schilling zullen deel uitmaken van drie GLORY-kickboksgevechten die tijdens Bellator 141 te zien zullen zijn. De naam ‘Dynamite’ is dan ook afgeleid van de vroegere, hybride kickboks-MMA-evenementen.

1 COMMENT