Anthony Engelen neemt tweede partij in acht dagen aan

0
279
Foto: ONE Championship

Anthony Engelen gaat gelijk weer aan de bak. Een week na zijn geslaagde terugkeer in ONE Championship, vecht hij aanstaande zaterdag opnieuw op ONE: Warrior’s Dream in thuisstad Jakarta.

In de Indonesische hoofdstad neemt Engelen een partij tegen Jimmy Yabo uit de Filipijnen aan met een paar dagen voorbereiding, laat The Archangel weten via Instagram. Het gevecht staat gepland op 72 kilogram.

Engelen vocht afgelopen zaterdag in het openingsgevecht van ONE: Heart of the Lion na twee jaar weer in ONE Championship. Toen klopte hij Meas Meul op spectaculaire wijze met een trap tegen het hoofd in 39 seconden. Hiermee doorbrak hij een verliesreeks van twee gevechten.

Yabo zou oorspronkelijk tegen Zach Zane vechten. The Silencer vecht zijn achtste partij in de Aziatische organisatie, waarin hij zijn laatste vier gevechten verloor. Yabo gaat tegen Engelen voor zijn tweede overwinning in ONE Championship.

Op hetzelfde evenement maakte Nieky Holzken zijn debuut in ONE Championship. De kickbokser neemt het op tegen Cosmo Alexandre. Brown Pinas vecht een muay-thai partij tegen Yohann Drai.