Video: Anthony Engelen doorbreekt verliesreeks met spectaculaire knock-out

1
655

Anthony Engelen heeft een geslaagde comeback gemaakt in ONE Championship. De Ermeloër won het openingsgevecht van ONE Championship: Heart of the Lion in Singapore na 39 seconden met een perfecte trap tegen het hoofd.

Engelen maakte zijn comeback in ONE Championship na bijna twee jaar. The Archangel had zijn laatste twee gevechten buiten de Aziatische organisatie verloren, maar tegen Meas Meul was hij snel klaar.

“Het was niet het plan (om met hem te staan, red.), maar als je een mogelijkheid ziet, moet je hem pakken. Net zoals in het leven buiten de kooi”, aldus Engelen na het gevecht. The Archangel scoorde zijn vierde zege in zes ONE Championship-optredens.

1 COMMENT

  1. […] dfp.cmd.push(function() { var elm = document.querySelector(".top–1-32412"); dfp.loadSlot(elm, { "breakpoints": { "xlarge": false, "large": false, "medium": true, "small": true } }) }); Engelen maakte zijn comeback in ONE Championship na bijna 2 jaar. The Archangel had zijn laatste 2 gevechten buiten de Aziatische organisatie verloren, maar tegen Meas Meul was hij snel klaar.'Net zoals buiten de kooi' “Het was niet het plan, maar als je een mogelijkheid ziet, moet je hem pakken. Net zoals in het leven buiten de kooi”, aldus Engelen na het gevecht. The Archangel scoorde zijn 4e zege in 6 ONE Championship-optredens.Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl […]