Andy Souwer wil Eddie Alvarez in ONE Championship verwelkomen

0
1131
Foto: ONE Championship

Als het aan Andy Souwer ligt, is hij de eerste tegenstander van Eddie Alvarez in ONE Championship. De Bosschenaar heeft via social media aangegeven dat hij graag tegen The Underground King wil knokken.

“Als MMA-vechter zit ik misschien niet op zijn niveau, maar martial arts is een voortdurende uitdaging. Laat dit de mijne zijn. En aan alle uitdagers en fans: maakt dit gevecht mogelijk door te stemmen”, aldus Souwer.

“Maak deze partij mogelijk, misschien met speciale regels waarin beiden hun eigen spel kunnen vechten. ONE Championship!!!! Ik wacht nog steeds op het belletje!”

Dit schrijft Souwer bij een artikel van ONE Championship met vijf mogelijke tegenstanders voor de voormalig kampioen van Bellator en de UFC. Souwer staat daar niet tussen.

Alvarez werd dinsdag officieel aangekondigd als de nieuwste aanwinst van de Aziatische organisatie. Na acht gevechten verruilde hij de UFC voor ONE Championship met de titel op lichtgewicht als doel. Momenteel heeft Martin Nguyen de gordel in bezit.

Souwer maakte twee weken geleden in de organisatie met een kickbokspartij tegen UFC-veteraan Anthony Njokuani. Souwer Power verloor, discutabel, via jurybesluit.

Recentelijk maakte Nieky Holzken ook bekend dat hij gaat vechten in ONE Championship.