Andrei Arlovski vs. Tim Sylvia 4 vrijdag op ONE FC 5

0
637

ONE FC 5: Pride of a Nation zal aankomende vrijdag in Manila in the Filepijnen plaatsvinden. De main event zal gaan tussen één van de beste bantamweights in de wereld, Bibiano Fernandes, en Gustavo Falciroli. Een ander gevecht op het programma is de vierde ontmoeting tussen Tim Sylvia en Andrei Arlovski, twee vechters met een lange geschiedenis onderling.

In 2005 vochten de vechters voor het eerst tegen elkaar om de UFC interim heavyweight championship. Doordat Frank Mir, de kampioen destijds, moest herstellen van een motorongeluk werd op UFC 51 deze championship in het leven geroepen. Arlovski won door Sylvia in 47 seconde in een achilles lock te stoppen. Op UFC 59 was de rematch voor de UFC heavyweight championship. Toen won Sylvia door Arlovski in de eerste ronde knockout te slaan. De rubbermatch volgde daarop op UFC 61 die werd gewonnen door Sylvia via een unanimous decision.

In 2008 verlieten de rivalen de UFC om naar Affliction te gaan. Op het eerste event stonden beide vechters op de card, maar niet tegenover elkaar. Arlovski nam het in de co-main event op tegen Ben Rothwell en Sylvia vocht tegen Fedor Emelianenko in de main event. Kort daarvoor ging Arlovski uit elkaar met zijn vriendin destijds, Patrycja Mikula. Toen de twee uit elkaar gingen er geruchten op het internet dat Tim Sylvia en Mikula het erg gezellig met elkaar zouden hebben. Toen Ariel Helwani destijds om een reactie vroeg aan Arlovski over de geruchten stelde hij een tegenwoordig legendarische vraag.

Hoewel Arlovski eigenlijk ‘Beep Beep Beep’ ging het de wereld in als ‘How taste my Pee Pee?’. In the MMA Hour van 20 augustus sprak Helwani met zijn tegenstander van aankomende vrijdag Tim Sylvia en vroeg na vier jaar om een reactie van “The Maine-iac”.

Hoewel Sylvia er dus niet zo veel om lijkt te boeien, kwam Arlovski er op the Open Workout nog even op terug. Ook na zijn workout had de Wit-Rus nog wat woorden voor Sylvia.

De mannen lijken er dus zin in te hebben aankomende vrijdag, ook getuige deze promo. Naast deze twee zwaargewichten zullen er ook drie leden van de Gracie familie op de card staan in Gregor, Igor en Rolles. Ook oud UFC lightweight champion Jens Pulver en UFC veteraan Phil Baroni zullen te zien zijn.

http://youtu.be/q_TeBXMCaYk