Anderson Silva trainings footage

5
474

Bij UFC 134 zal Anderson Silva het opnemen tegen Yushin Okami. Om zeker te weten dat hij Okami KO gaat slaan focust Silva zich de laatste tijd veel op zijn striking. Check de volgende beelden maar. Dit is striking van het hoogste niveau.

5 COMMENTS

  1. Anderson Silva heeft mischien wel de beste striking in de middleweight, dat het altijd beter kan is één ding, maar zijn striking is zekers niet matig, zie de gevechten tussen hem en Franklin, Leben en vooral die met Griffin maar.

  2. Haha MMAfan ik begrijp wat je bedoeld. Het ziet er herkenbaar uit hoe je continu gecorrigeerd wordt door de trainer die je met een pad op je hoofd slaat omdat je niet goed dekt. Waarschijnlijk traint hij hier om op de millimeter nauwkeuriger te slaan dan dat hij al doet :). Ik vind het wel erg mooi om te zien hoe ‘nederig’ Silva zich opstelt tegen deze man. Silva is absoluut de beste striker in middleweight en misschien eigenlijk gewoon wel van de UFC.

    • jah je hebt wel gelijk misschien maakt dat het eigenlijk ook wel menselijk. Een trainer is er niet voor niets of je nou pro bent of niet. Idd is hij erg nederig en dat zie je ook aan zijn buiging richting de trainer mooi om dat soort respect te zien.