Anderson Silva, The GOAT trailer

7
435

Is Anderson Silva de beste aller tijden?  Past hij in het rijtje Michael Jordan, Babe Ruth, Wayne Gretzky en Muhammed Ali? Hij maakt zeker een goede kans, en ik ben niet de enige die dat denkt getuige deze video:

7 COMMENTS

    • Dude, de een vraagt van hem om kampioen in drie gewichtsklassen te worden de ander ‘slechts’ twee. Dat niet alleen, ook nog in verschillende organisaties (hij heeft de pride welter en ufc middleweight verenigd). Zelfs Muhammed Ali heeft alleen heavyweight gevochten, en hij moet in drie gewichtsklasses de kampioen zijn om GOAT te worden.?

      Hoe is deze man niet de GOAT van MMA, wie moet het anders zijn Fedor/GSP? Ze hebben allemaal niet zijn veelzijdigheid. Ik weet dat hij soms niet de meest vette wedstrijden heeft gehad (als in spectakel), maar dat hebben zijn concurrenten ook niet altijd. Daarbij, waren de wedstrijden technisch nog altijd super. GOAT voor mij zeker weten.

  1. helemaal met pieter eens, als iemand het verdiend als GOAT te worden gezien in MMA, dan is het Silva wel, en je kan niet van iemand verwachten om boven of onder zijn gewichts klasse hetzelfde te presteren, wel ben ik nog steeds voorstander van een match tussen hem en gsp.

  2. Bekijk even het contrast tussen de tegenstanders van Silva en die van Ali. Dat is toch wel andere koek. En Silva meer veelzijdig als GSP? Ik durf te wedden dat GSP van Silva wint mocht die fight ooit plaatsvinden.