American Football legende Herschel Walker opnieuw in de ring.

2
503

Op 4 december zal American Football legende Herschel Walker opnieuw zijn skills testen in de ring. Hij zal het tijdens Strikeforce: Henderson vs. Babalu II opnemen tegen landgenoot Scott Carson.

De naam Herschel Walker zal de meeste mensen niet zeggen, maar in de V.S. is deze man een legende.

“Walker is regarded as one of the top college running backs of all time. In 1999, he was selected to Sports Illustrated’s NCAA Football All-Century Team. On the Fox Sports Net show Sports List, Walker was named the best college football running back of all time, and was selected as the third greatest player in college football history by ESPN.”
© Wikipedia

Zie dit dus als Johan Cruijff die besluit de kooi in te stappen. Een flinke happening, dus Strikeforce is al druk bezig om dit gevecht te hypen.

Vanuit de media komt veel kritiek op Herschel Walker. De tegenstander uit zijn eerste gevecht op 30 januari was een pushover en de tegenstander die hij nu voor zijn kiezen krijgt is niet veel beter. Het alom bekende Cagepotato kopt: “Herschel Walker to Fight Another Guy No One has Ever Heard Of” en het is duidelijk dat veel andere sites het hier mee eens zijn.

Het is waar dat de tegenstand die Walker te verduren krijgt niet van wereldklasse is, maar toch vind ik dat de beste man respect verdiend. Ik heb überhaupt al veel respect voor iedereen die het octagon in stapt en deze vent debuteert op een leeftijd van 47 jaar, terwijl hij al jaren multi-miljonair is. Hij doet dit dus puur omdat hij het vet vindt. Respect!

Laat in de comments even weten welke BN’ers de vingerloze handschoentjes aan moeten trekken. Ik zou Geer vs. Goor wel willen zien, of misschien wel Wilders vs. Cohen!

2 COMMENTS