UFC 218: Alistair Overeem hard knock-out tegen Ngannou

1
6029
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Het is Alistair Overeem niet gelukt een nieuw titelgevecht in de wacht te slepen. The Reem werd na 102 seconden hard knock-out geslagen door Francis Ngannou op UFC 218, waardoor The Predator zich mag opmaken voor een gevecht met kampioen Stipe Miocic.

Overeem opende agressief en ging direct voor een takedown, waardoor hij tegen de kooi gedrukt werd door de grotere en sterkere Fransman. Scheidsrechter Dan Miragliotta had weinig geduld en haalde de twee snel uit elkaar om de partij in het midden van de kooi te vervolgen.

The Reem bleef daarna fel, wat hem in de vingers sneed. Nadat de Nederlander agressief dichterbij kwam en een linkerstoot half raakte, maakte The Predator snel een einde aan het gevecht door vernietigend uit te halen met een linkeropstoot.

Deze counter was perfect op de kaak, waardoor Overeem compleet buiten westen omviel en het minuten duurde voordat hij weer bij bewustzijn was.

“Het is een stoot. Niet alleen aan Overeem, niet alleen aan Stipe, ik zal dit tegen iedereen doen. Ik ben op weg om mijn droom te vervullen”, aldus Ngannou na het gevecht. “Zeg tegen Stipe dat ik eraan kom. Ik ben op weg om mijn gordel op te halen. Ik bedank hem voor het warmhouden, maar de tijd is om. Dat is mijn gordel.”

1 COMMENT