‘Alistair Overeem verwelkomt ongeslagen Rus in UFC’

0
8355
Foto: Kevin Baker www.mmaplanet.nl

Alistair Overeem vecht zijn volgende partij op UFC Fight Night 141 in Beijing, meldt Farah Hannoun. The Reem zou het dan opnemen tegen UFC-debutant Sergey Pavlovich. De partij is nog niet helemaal rond en de UFC heeft dit (nog) niet bevestigd.

Overeem verloor zijn laatste twee partijen in de UFC. Op UFC 218 ging hij knock-out tegen Francis Ngannou en in juni op UFC 225 kwam daar het verlies tegen Curtis Blaydes bij. Razor klopte Overeem in de derde ronde met ground-and-pound.

Sindsdien traint Overeem met Blaydes bij Team Elevation in Denver. Razor vecht op het evenement van 25 november in de hoofdpartij tegen Ngannou. Dit is een rematch van hun eerste gevecht op UFC Fight Night 86.

Pavlovich zou tegen Overeem zijn debuut in de UFC maken. De ongeslagen Rus won twaalf gevechten, waarvan negen via knock-out. In zijn meest recente partij op Fight Nights 79 klopte hij Kirill Sidelnikov in drie minuten via TKO, waarmee hij zijn zwaargewichttitel in de organisatie verdedigde. Dit gevecht vond plaats op 19 november jl.