Alistair Overeem veroordeeld voor mishandeling vrouw

11
2995

Oh dear… het is echt gebeurd. Alistair Overeem is veroordeeld voor de mishandeling van een vrouw in een nachtclub in Las Vegas na zijn overwinning op Brock Lesnar. The Reem zal vijftig uur moeten schoffelen en verplicht een woede beheersingscursus moeten volgen. Ook is hij veroordeeld tot negentig dagen voorwaadelijke celstraf. De straf valt nog vrij mild uit, want er was zes maanden cel en $1000,- boete tegen hem geëist.

Het “slachtoffer” van the Reem was in dit geval dus niet Brock Lesnar, maar een vrouw die hem lastig viel. Hij duwde haar in haar gezicht en de vrouw verklaarde dat ze daardoor naar achter werd geduwd. Natuurlijk niet zo raar, wanneer je geduwd wordt door The Reem.

Wel jammer dat een bekende vechtsporter weer in aanraking komt met justitie. Dit is natuurlijk ook de reden dat Amerikaanse sterren altijd een club beveiligers om zich heen hebben, zodat die zulke problemen kunnen voorkomen.

11 COMMENTS

  1. idd die vrouw in kwestie rook waarschijnlijk onmiddelijk geld, misschien heeft ze wel expres de hele tijd voor zijn voeten gelopen ofzo. Ben blij dat et MAAR 50 uur taakstraf is maar dat is toch ook al aardig wat..

  2. wat een gelul die americanen zijn zwaar hypocriet alistair is een waar ambessadeur voor de sport en zit net in de USA…hoop dat ie die ratten van zich af kan houden want
    alles is mogenlijk daar OESH 😉