Alistair Overeem moest Sergei Pavlovich googelen voor gevecht

1
2913
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Alistair Overeem staat zaterdag weer in de Octagon om zijn eerste zege van 2018 proberen binnen te halen. Na twee verliespartijen op rij, is UFC-debutant Sergei Pavlovich zijn opponent op UFC Fight Night 141 in Beijing. The Reem was niet heel bekend met de Rus voordat hij aan hem gekoppeld werd.

“Het is zijn debuut in de UFC en hij is een onbekende naam voor mij. Ik moest dus een beetje googelen om te zien waar het allemaal om ging”, zegt Overeem in gesprek met de UFC.

“Hij is ongeslagen, dus zijn motivatie zal er zijn. Hij is een jonge hengst. Maar tegen die types zeg ik altijd ja. De fans kunnen uitkijken naar een actievol gevecht.”

88 partijen
Na zijn recente verlies tegen Curtis Blaydes op UFC 225 zei de 38-jarige Overeem dat het einde van zijn loopbaan in zicht komt, maar dat hield hem niet tegen om aanpassingen in zijn voorbereiding te maken. Voor dit gevecht trainde hij bij Team Elevation met Blaydes als trainingspartner.

“Ik ben nu een veteraan en denk dat mijn cv best speciaal is. Ik vecht al tijden: 88 partijen in totaal in K-1, PRIDE en allerlei andere organisaties. Het is nu of nooit voor mij. Of ik sloop iemand, of wordt gesloopt. Meestal doe ik het slopen en we zijn terug voor wat meer sloopwerk.”

1 COMMENT

  1. […] dfp.cmd.push(function() { var elm = document.querySelector(".top–1-17031"); dfp.loadSlot(elm, { "breakpoints": { "xlarge": false, "large": false, "medium": true, "small": true } }) }); "Het is zijn debuut in de UFC en hij is een onbekende naam voor mij. Ik moest dus een beetje googelen om te zien waar het allemaal om ging", zei Overeem in een gesprek met de UFC vóór het duel."Hij is ongeslagen, dus zijn motivatie zal er zijn. Hij is een jonge hengst. Maar tegen die types zeg ik altijd ja. De fans kunnen uitkijken naar een actievol gevecht."Dit artikel was eerder te lezen op MMA Planet. […]