Alistair Overeem maakt eerste statement sinds verlies op UFC 225

1
1745
Foto: Kevin Baker www.mmaplanet.nl

Het zat Alistair Overeem zaterdag niet mee op UFC 225. De Nederlandse routinier verloor zijn tweede gevecht op rij via knock-out tegen Curtis Blaydes en eindigde met veel verwondingen op z’n gezicht.

Op Instagram heeft The Reem zijn eerste statement uitgebracht sinds het verlies. Daarin bedankt hij zijn team en feliciteert hij Blaydes met de overwinning. Dit gepaard met een foto van Overeem die op z’n mobiel kijkt met een wat flinke hechtingen onder z’n pet.

“Het grootste bewijs van moed is, de nederlaag te aanvaarden zonder zijn geestkracht te verliezen.” Ik wil iedereen bedanken die mij door dik en dun gesteund heeft”, schrijft Overeem als bijschrift. “Een enorme dank aan mijn team en iedereen eromheen. Ik kom terug, ik kom altijd terug. Mijn felicitaties aan @razorblaydes265 (Curtis Blaydes op Instagram) voor zijn grote overwinning en een mooie toekomst in deze sport.”

Overeem (38) vocht zijn veertiende UFC-gevecht, waarin hij zijn zesde nederlaag opliep (allemaal via knock-out). Afgelopen december op UFC 218 sloeg Francis Ngannou hem knock-out in de eerste ronde.

1 COMMENT