Alistair Overeem komt de komende 9 maanden niet in actie

13
1015

Alistair Overeem mag de komende 9 maanden niet vechten in de USA en de UFC heeft aangegeven hem ook geen match in een ander land te geven. The Reem zal de komende tijd zijn geld dus op een andere manier moeten verdienen.

Tijdens de hoorzitting kwam ook de dokter aan het woord die Overeem de vieze injectie gaf. Hij verklaarde dat hij niet meer wist of hij Overeem had verteld dat er testosteron in het middel zat dat hij in zijn arm spoot. Best raar dat een athleet, die zijn geld met zijn lichaam verdient, niet even vraagt wat er in zijn arm gespoten wordt.

De dokter in kwestie heet Hector Oscar Molina. Hij is in de Verenigde Staten vooral bekend wegens het uitvoeren van HELE SLECHTE plastische chirurgie. Een prima dokter om naartoe te gaan wanneer je een sportblessure hebt, dus… Het kostte me overigens zo’n 3 seconden op Google om dit artikel te vinden.

De kalme reactie van Overeem roept ook vragen op. Je zou verwachten dat een jongen als Overeem redelijk flipt wanneer blijkt dat zijn dokter hem genaaid heeft en dat hij daardoor miljoenen euro’s misloopt.

Ik ben en blijf fan van Alistair Overeem, maar kom op gasten… ik ben toch niet de enige die vind dat dit niet geaccepteerd moet worden?!

13 COMMENTS

 1. Enige wanneer waarop Overeem kan laten weten dat hij echt van niks wist is dat als hij zijn dokter aanklaagt, want een dokter moet zijn patiënt inlichten over wat hij allemaal aan hem geeft etc. Doet Overeem dit niet dan wist hij er dus wel van.

  Overigens is zijn dokter al in 2004 bestraft voor het verkopen van verdovende recepten. En heeft ook nog een huiselijk geweld arrestatie op zijn naam staan.

 2. Hij is en blijft zelf verantwoordelijk voor wat hij inneemt. En een beetje met malafide dokters omgaan, tsja… Ik vind 9 maanden best mild.

  In ieder geval heeft Overeem nu flinke imagoschade en alle haterz zullen altijd hieraan blijven herinneren. Ben benieuwd wat de UFC doet, White heeft niet willen uitsluiten dat Overeem ontslagen zal worden.

 3. Ik ben benieuwd hoe gruwelijk pijn Overeem had, dat hij niet eens iets langer nadenkt en feiten opzoekt over een dokter. Als ik een huisarts moet selecteren kijk ik al wat verder dan alleen of er een MD voor zijn/haar naam staat.

  Snap ook niet dat Overeem er inderdaad rustig onder blijft. Hij zal wel een zen-master zijn, want ik had die dokter met mijn prestatieverhogende middelen hem helemaal kapot geslagen (als ik er niks van wist).

  • Je kan niet zeggen hoe iemand reageert dat is voor iedereen anders. Maar het neigt idd naar schuldig zijn van Overeem. @Harold iedereen verdient een 2e kans en er zijn zat dopingzondaars die wel nog in de ufc mogen vechten.

   Ow Peter trouwens weet niet wat je daar van vindt, maar misschien is het wat beter om neutraal te blijven in je bericht en dan in de discussie je mening te geven?

 4. Overoid is gewoon schuldig, maar dat neemt niet weg dat ik fan van hem ben en zal blijven. Hij is een goede vechter alleen jammer dat het door de doping komt en niet door het specifieke trainen.

 5. ach ja 9 maanden op de blaren zitten en dan maar hopen dat je ergens weer een mooi ufc gevecht mag doen

  ik ben er van overtuigt dat we allemaal juichen voor dopingatleten alleen weten we dat niet omdat die niet getest worden of gewoon verzwegen worden

  overeem heeft waarschijnlijk gedacht dat hij er mee weg kon komen maar helaas was hij net niet slim genoeg en is hij gepakt en misschien is er ook wel iets heel onschuldigs aan de hand maar dan is het nog steeds dom

  in het wielrennen gaan de sporters nog steeds op hun bek met doping en transfusies maar ik blijf wel kijken want ik vind de sport fantastisch en ja mensen zijn mensen zelfs die top atleet

  • Ik vind het Sonnen verhaal niet echt vergelijkbaar. Sonnen gaf meteen toe dat hij iets had gebruikt. Overeem geeft de dokter de schuld. Dat terwijl een sportman van Overeems grootte voor een ribblessure zich echt niet in Texas laat behandelen door een dokter met een zeer duister verleden.

   Ik denk dat deze dokter gewoon makkelijk was om te kopen in tegenstelling tot fatsoenlijke artsen waar normaal topvechters worden behandeld. Het hele zaakje stinkt. Ik was een groot fan van Overeem, maar dat is nu voorgoed voorbij. Ik hou niet van valsspelen en al helemaal niet van leugens. Dan zie ik 10 keer liever een Hunt of Nelson, dikkig, maar met echte eerlijke natuurlijke knockout power.