‘Alistair Overeem keert terug op UFC 164’

3
582

Alistair Overeem 3

MMAjunkie.com meldt dat Alistair Overeem op UFC 164 weer in de octagon zal stappen. Wie de tegenstander van de voormalig Strikeforce heavyweight champion zal worden is nog niet bekend. UFC 164 vindt op 31 augustus in Milwaukee plaats in de Bradley Center.

De Nederlander vocht voor het laatst op UFC 156. Met een overwinning op Antonio “Big Foot” Silva zou hij een titelgevecht krijgen, maar Silva, toen de grote underdog, sloeg “The Demolition Man” hard knockout in de derde ronde na twee ronde achterstand. Hierdoor kreeg Silva een titelgevecht en een rematch met Cain Velasquez op UFC 160, terwijl Overeem tegenover Junior Dos Santos werd gezet in de co-main event van datzelfde event. Maar een blessure gooide roet in het eten voor Overeem waardoor het gevecht in eerste instantie werd uitgesteld. Maar later werd besloten dat Dos Santos alsnog gaat vechten op UFC 160 tegen Mark Hunt, terwijl Overeem geen nieuw gevecht kreeg.

Hoewel het nog niet officieel is bevestigd dat Overeem op de card zal verschijnen, is al wel bekend gemaakt dat Diego Sanchez in Milwaukee zal vechten. Wie zijn tegenstander wordt is nog niet bekend.