Alistair Overeem vs Brock Lesnar is Nr.1 contender match!

12
647

Alistair Overeem heeft meteen iets om voor te vechten. Als hij namelijk wint van Brock Lesnar mag hij voor de titel gaan vechten tegen de winnaar van Dos Santos vs. Velasquez. Dit maakte Dana White gisteren bekend.

“I’m excited to see what Alistair Overeem has,” White said. “And people can yap and say whatever they want, when these guys come over to the UFC, it’s a whole other ballgame. It’s going to be a really good gauge to find out where Alistair really sits in the heavyweight division.”

12 COMMENTS

    • Misschien mag hij dan in De wereld draait door komen met Arie Boomsma

      Dit is niet meer dan logisch, eerst krijg hij al een titelgevecht aangeboden, maar zet deze opzij om tegen Brock Lesnar te vechten, die ook in een number 1 contender match zou zitten als hij niet ziek werd

  1. Ik lees wel dat enkele van jullie onderschatten hoe sterk Brock is met zijn wrestling. Deze is bij lange na nog niet gewonnen. Brock is heel wat beter dan Roggers en veel sterker dan Werdum. Dus ik moet het nog zien.

  2. Maar hij is niet goed in het incasseren van stoten. Over Brock maak ik me weinig zorgen. Ik ben wel benieuwd hoe hij het tegen cain of jds zal doen. Die zijn veel meer allround. Dan zal blijken of Overeem echt de beste is.

  3. Dit moet een makkie zijn. Brock zal niet als een stier op hem afgaan, want hij is even groot als zichzelf, dus makkelijk krijgt hij hem niet neer. Dus het blijft een stand-up fight, die Overeem makkelijk moet winnen.

  4. Brock zal wel extra gedreven zijn, aangezien dit ook weer zijn eerste partij is na zijn herstel. Hij zal fel inkomen en hem naar de grond proberen te werken. We zullen zien, kijk er in ieder geval wel naar uit.