Alexander Volkov tegen Derrick Lewis co-main event op UFC 229

0
517
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Alexander Volkov vecht zijn volgende partij naast landgenoot Khabib Nurmagomedov. Drago heeft een mondelinge overeenkomst om in het co-main event van UFC 229 te vechten tegen Derrick Lewis, weet Ariel Helwani van ESPN.

Dit evenement staat gepland voor 6 oktober in de T-Mobile Arena in Las Vegas en sluit af met een titelgevecht tussen Nurmagomedov en Conor McGregor voor de UFC-lichtgewichttitel van The Eagle.

Volkov is ongeslagen in de UFC met vier overwinningen op rij. Na zeges op Timothy Johnson en Roy Nelson, sloeg hij Stefan Struve en Fabricio Werdum knock-out in zijn laatste twee optredens. Hiermee staat hij vijfde op de UFC-zwaargewichtranglijst.

Lewis staat tweede na zijn bekritiseerde zege op Francis Ngannou op UFC 226. The Black Beast boekte zijn tweede zege op rij, maar de manier waarop werd minder gewaardeerd. Lewis en Ngannou deelden in vijftien minuten 31 stoten en trappen uit.

Geen Moskou
The Black Beast werd eerder via Twitter uitgedaagd door Volkov om te vechten op het eerste UFC-evenement in Rusland, maar Lewis liet, op geheel eigen wijze, weten dat hij niet in de Russische hoofdstad wilde vechten.