Al vier werklozen na UFC 125

8
821

Je stapt in de kooi, je krijgt een portie klappen, je ass wordt gekicked, je moet naar het ziekenhuis met een gebroken neus of oogkas en wordt uiteindelijk ook nog ontslagen. Het leven is keihard. Zeker als je letterlijk moet vechten voor je geld. En als je voor de grootste MMA organisatie van de wereld vecht, ben je je nooit zeker van je baan.

Brandon Vera, Phil Baroni, Antonio McKee en Marcus Davis kunnen allemaal op zoek naar een nieuwe baan, nadat ze allen verloren tijdens UFC 125. Jammer. Stuk voor stuk vind ik ze leuk om te zien vechten.

8 COMMENTS

  • Het verschilt per vechter, veel van die jongens gaan naar kleinere organisaties(zoals Bellator, RINGS of Affliction ofzo) of gaan zich richten op iets anders. Gabriel Gonzaga gaat zich nu alleen nog maar richten op Ju-Jitsu nadat hij ontslagen was na ufc 123.

   Kweet wel dat Phil Baroni al wat aanbiedingen heeft

   Ze kunnen natuurlijk ook gewoon met pensioen gaan

 1. Vera was behoorlijk onherkenbaar afgelopen week. Dana is een behoorlijk harde bikkel, volgens mij is het bij Strikeforce veel gemoedelijker, misschien zijn de partijen bij strikeforce daarom vaak veel mooier. De prestatiedwang is gewoon een stuk minder dan bij UFC. Ik heb ook het idee dat UFC teveel vechters heeft en te veel uit zijn voegen groeit. Zeker nu ook WEC erbij is gekomen. … Wie volgt na ufc126?

 2. Ik snap elke cut wel, want antonio McKee is gewoon een arrogante gozer die 20 van zn 26 gevechten bij decision heeft gewonnen. Phil Baroni krijgt veel te veel betaald en kan niet vechten. hij is 13-13. Brandon Vera kon helemaal niks tegen Thiago Silva. marcus davis heeft 4 van zn 5 laatste gevechten verloren. Waarvan 2x KO’d en 1x Choked out. Er komen nu ook WEC-lightweights bij, zoals Pettis, Henderson, Cerrone, Shalorus. En met die 2 nieuwe gewichtsklassen word het wel heel druk. Dan krijg je straks 15 gevechten per event en dan komen er maar 6 op TV. Dat schiet ook niet op.

  Voor UFC 126 moeten de volgende uitkijken.
  – Gabe Ruediger
  – Paul Kelly
  – Paul Taylor

  Omdat het lightweights zijn en niet bepaald goed bezig zijn!

 3. Uhm een ultimate fighting contract brengt een contract van 5 nulletjes met zich mee:p. Levensverzekering, hospitalisatie verzekering. Noem maar op. Vergeet dan de sponsoring niet, de bonussen voor een win… geloof me de meeste die mogen meevechten bij ufc zijn geen sukkels. Plus ookal zouden ze bijna niks betaald worden, die gasten zouden blijven vechten. Hier in belgie heb ik 7 jaar lang Competities gedaan, full-contact vooral en soms freefight. En heb nooit rotte euro gekregen, en wil dit ook niet echt.