50 Cent hint naar ambities in MMA?

1
463
50 Cent met Ryan Bader op Bellator 199 Foto: Bellator/Lucas Noonan

50 Cent was dit weekend een aandachtig toeschouwer van Bellator 199 in San Jose. De rapper bekeek het evenement van zaterdag op de eerste rij met Bellator-president Scott Coker, laten beide mannen weten op social media. Ook lijkt 50 te hinten naar enige vorm van ambities in het MMA.

“Als we dit goed kan, zou het groot zijn”, schrijft de rapper, die sinds 2012 zijn eigen bokspromotie heeft, op Twitter bij een foto van zichzelf en Coker na het evenement.

‘Goede vragen’
In welke vorm 50 het MMA in lijkt te willen is niet helemaal bekend. Op 4 mei liet hij zich al fotograferen met Coker aan de dinertafel met het bijschrift: “Ik werk aan iets dat jullie compleet gaat verbazen.”

Achteraf vertelde Coker aan MMAjunkie dat de rapper goede vragen stelde: “Ik legde hem veel dingen uit over ons recruitmentsysteem en hoe we atleten opbouwen en contractloze vechters tekenen. Hij was geïnteresseerd. Hij had veel vragen – veel goede vragen.”

“Ik denk dat hij oprechte interesse in de business heeft.”

Fittie met Chael Sonnen en Rampage Jackson
De rapper heeft afgelopen week ook wat ruzie gezocht met twee Bellator-vechters via zijn social media.

“Zie deze sukkel die cool probeert te zijn zoals Jon Bones Jones. Zie hoe je probeert erbij te horen. Ga toch weg. LOL”, schreef hij bij een foto van zichzelf met Jon Jones en Chael Sonnen uit 2012.

Het antwoord van de grofgebekte Sonnen laat uiteraard niet lang op zich wachten: “Ik en een of andere lange gast die proberen om ‘Filthy Scent’ op de Cyclone achterbaan & Coney Island te krijgen. Hij RILDE. MMA? BWAHAHAHAHA!!!!”

De rapper, die Curtis Jackson in zijn paspoort heeft staan, zou Quinton Rampage Jackson zelfs uitgedaagd hebben voor een gevecht in een onderhand verwijderde foto op Instagram: “Begrijp het niet verkeerd: ik ben de baddest Jackson in deze motherf*cker. Nu, als we het geld kunnen regelen, heeft Rampage een probleem”, schreef 50 (aldus MMAMania).

Rampage reageerde via zijn eigen Instagram-kanaal en wist wel waarom hij uitdaagd werd.

“Ik weet waarom 50 tegen me wil vechten. Blijkt dat hij probeerde om de rol van BA in de A-team te krijgen. @carnojoe (Joe Carnahan op Instagram, red.) liet zijn auditie zien!!”, aldus Rampage. “50, je moet uitkijken wat je zegt, die shit is gênant. Je wil niet dat je fans je voor gek zetten. Ik ben bereid om te vechten, maar je weet al dat ik de baddest Jackson in deze b*tch ben en ik ben bereid het te bewijzen.”

Is 50 serious?!🤷🏾‍♂️

Een bericht gedeeld door Quinton Jackson (@rampage4real) op

1 COMMENT