‘Strikeforce: Cormier vs. Mir’ 3 november in Oklahoma City

1
500

Strikeforce heavyweight tournament winnaar Daniel Cormier en voormalig UFC heavyweight champion Frank Mir zullen het op 3 november tegen elkaar opnemen. “Strikeforce: Cormier vs. Mir” event zal in de Chesapeake Energy Arena in Oklahoma City plaatsvinden. Frank Mir zal hiervoor eenmalig van de UFC naar Strikeforce overstappen om het tegen Cormier op te nemen in diens laatste gevecht in de organisatie.

Het gevecht zal drie ronde lang zijn ondanks dat het de main event is van de avond. De co-main event zal wel vijf ronde zijn. Luke Rockhold zal in de co-main event zijn Strikeforce middleweight championship verdedigen tegen Lorenz Larkin meldt MMAWeekly.

Larkin verdiende zijn titelgevecht door Robbie Lawler in zijn middleweight debuut te verslaan. Larkin won versloeg Lawler op alle gebieden en waardoor de jury hem unaniem de overwinning toekende. Larkin zal de derde uitdager van Luke Rockhold zijn sinds hij die titel won op Strikeforce: Barnett vs. Kharitonov. Rockhold versloeg Keith Jardine in zijn eerste titelgevecht als kampioen en verdedigde zijn titel daarna nog tegen Tim Kennedy in juli.

1 COMMENT