Adverteren

Mixed Martial Arts (MMA) is de snelst groeiende sport ter wereld. Ons aantal lezers groeit met de dag. Niet alleen is de sport groeiende qua bereik maar ook in ontwikkeling. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in deze oudste vorm van entertainment. Toen MMA groter en groter begon te worden kwamen bedrijven langzaam om de hoek kijken en zagen een groeiende fanatieke groep mensen van jong tot oud, man en vrouw, die de sport omarmden en letterlijk op de voet begonnen te volgen. Welnu, ook MMAplanet.nl is groeiende en heeft een flink bereik gecreeërt in deze sport binnen Nederland. Wij mogen onszelf de grootste MMA nieuws website van Nederland noemen en daar zijn we trots op.

Dit succes willen we niet voor onszelf houden maar willen wij delen met partijen die hier profijt van kunnen hebben. Vandaar dat wij advertentieruimte beschikbaar stellen. Dit kan variëren van:

  • een banner op onze website (rectangle of leaderboard)
  • een artikel over een product (wanneer dit interessant kan zijn voor onze lezers)
  • aandacht in een MMAplanet documentaire
  • exposure d.m.v. t-shirt bedrukking die wij dragen wanneer we verslag leggen van toernooien in Nederland, België of Duitsland

Hieronder vindt u enkele details omtrent onze doelgroep:

Geslacht en leeftijd

Mocht u meer informatie willen hebben (bezoekersaantallen, prijzen, overige mogelijkheden), aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee hoe u uw bedrijf / product op MMAplanet.nl onder de aandacht kunt brengen.